Breendonk Memorial

Catering

Een koffie- en thee ontvangst voor of na uw bezoek.

De vrienden van fort Breendonk, een vzw die het gedenkteken ondersteund, bieden de mogelijkheid om uw bezoek te starten en/of te eindigen met een koffie- en thee ontvangst.  In een aparte ruimte die speciaal voor een groep vanaf 20 personen kan klaargemaakt worden wordt verse koffie en thee gezet met een speculaasje voor de prijs van € 2,5  per persoon.  Mogelijkheid voor een tweede tas is mogelijk binnen hetzelfde budget.

Dit kan uitgebreid worden met een koffiekoek of croissant voor € 4,0  per persoon. (inclusief koffie en thee)

Er is ook de mogelijkheid om dit uit te bereiden met een gebak voor de prijs van € 6,0  per persoon. (inclusief koffie en thee)

Aanvragen via catering@breendonk.be of via 00 323 (0) 470 27 22 41.

Een broodjesmaaltijd na uw bezoek.

De vrienden van fort Breendonk bieden de mogelijkheid voor een groep vanaf 10 personen om na hun bezoek een broodjesmaaltijd te nuttigen bestaande uit drie belegde broodjes, een koffiekoek, koffie, thee, fruitsap, spuit- en plat water voor de prijs van € 18,00  per persoon. 

In een aparte ruimte wordt de tafel gedekt om in alle rust te kunnen genieten van de maaltijd.

Aanvragen via catering@breendonk.be of via 00 323 (0) 470 27 22 41.

Een warme maaltijd na uw bezoek.

We kunnen ook een eenvoudige warme maaltijd voorzien, waarbij keuze kan gemaakt worden uit stoofvlees, lasagne, vol au vent, pasta, spicy meet balls,.. en dit in combinatie met een voor en nagerecht. Prijzen op aanvraag en in overleg met de cateringverantwoordelijke.

Aanvragen via catering@breendonk.be of via 00 323 (0) 470 27 22 41.

Een gezellig samenzijn na uw bezoek aan het gedenkteken.

De vrienden  van fort Breendonk baten een gelegenheidscafé uit op de site van het gedenkteken in een noodwoning van de eerste wereldoorlog.  Tot 46 personen kunnen ze groepen en individuelen ontvangen aan democratische prijzen.  Voor grotere groepen wordt de Simonartzaal exclusief voor uw groep voorzien.

Aanvragen via catering@breendonk.be of via 00 323 (0) 470 27 22 41.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!