Catering

Een koffie/thee ontvangst voor of na uw bezoek

De vrienden van fort Breendonk, een vzw die het gedenkteken ondersteunt, bieden de mogelijkheid om uw bezoek te starten en/of te eindigen met een koffie/thee ontvangst.  In een aparte ruimte die speciaal voor een groep vanaf 20 personen kan worden klaargemaakt, wordt verse koffie en thee gezet met een speculaasje voor de prijs van € 2,5  per persoon. Een tweede kop is mogelijk binnen hetzelfde budget.

Dit kan uitgebreid worden met een koffiekoek of croissant voor € 4  per persoon. (inclusief koffie en thee)

Er is ook de mogelijkheid om dit uit te bereiden met een gebak voor de prijs van € 6  per persoon. (inclusief koffie en thee)

Aanvragen via catering@breendonk.be of via + 32 (0) 470 27 22 41

Een broodjesmaaltijd voor of na uw bezoek

De vrienden van fort Breendonk bieden de mogelijkheid voor een groep vanaf 10 personen om voor of na hun bezoek een broodjesmaaltijd te eten bestaande uit drie belegde broodjes, een koffiekoek, koffie, thee, fruitsap, bruisend en niet-bruisend water voor de prijs van € 18  per persoon. 

In een aparte ruimte wordt de tafel gedekt om in alle rust te kunnen genieten van de maaltijd.

Aanvragen via catering@breendonk.be of via + 32 (0) 470 27 22 41.

Een warme maaltijd voor of na uw bezoek

We kunnen ook een eenvoudige warme maaltijd voorzien, waarbij  kan worden gekozen uit stoofvlees, lasagne, vol au vent, pasta, spicy meat balls,.. en dit in combinatie met een voor- en nagerecht. Prijzen op aanvraag en in overleg met de cateringverantwoordelijke.

Aanvragen via catering@breendonk.be of via + 32 (0) 470 27 22 41.

Een gezellig samenzijn na uw bezoek aan het gedenkteken

De vrienden van fort Breendonk baten een gelegenheidscafé uit op de site van het gedenkteken in een noodwoning uit de Eerste Wereldoorlog. Groepen tot 46 personen of individuelen kunnen worden ontvangen aan democratische prijzen.  Voor grotere groepen wordt de Simonartzaal exclusief voor uw groep voorzien.

Aanvragen via catering@breendonk.be of via + 32 (0) 470 27 22 41.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!